Akredituj se

Program Point konferencije je javan za sve zainteresovane posjetioce, i jedinstvena je prilika da svi zainteresirani građani/građanke saznaju više o korištenju novih tehnologija od strane najpoznatijih svjetskih organizacija civilinog društva, institucija, ali i medijskih kuća.

Da bi pratili program konferencije, potrebno je samo da se registrujete i dobijete potrebne akreditacije za praćenje konferencije.

@PointLive

Zbog velikog interesovanja i ograničenih kapaciteta u Art kinu Kriterion, direktno online akreditiranje za @PointLive program konferencije smo morali obustaviti.

Ukoliko ste zainteresovani za prisustvo ovom programu konferencije molimo Vas da nas kontaktirate na tel:+387 33 61 84 61 ili putem e-maila point[at]zastone.ba i organizatori Point konferencije će vam pokušati obezbijediti akreditacije za praćenje konferencije.

Hvala na interesovanju i razumijevanju,

 

Point Conference Sarajevo

@PointFun

PointFun nudi večernje sadržaje, a besplatne ulaznice i akreditacije za ove evente, zbog ograničenog kapaciteta art kina Kriterion, također morate obezbijediti što ranije.

Vaše ime(obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Broj telefona (obavezno)

Program koji želite pratiti (obavezno)
 (16.02.2012. Diskobajagi)
 (17.02.2012. DJ Zupany HTc i Crni Dule)
 (18.02.2012. DJ Jasmina)

captcha

Mediji

Jednostavnom registracijom kroz ovu formu svaka medijska kuća koja je zeinteresovana za praćenje Point konferencije će dobiti press akreditacije, ali i ostale informacije i materijale od predstavnika organizatora.

Vaše ime(obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Broj telefona (obavezno)

Naziv medija

Vrsta medija

captcha

Social →